Cautare

361 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (2.90 secunde)
Imi dau seama imediat de asta. Noi si asa nu comunicam - 70% fiind limbajul corpului", spune Damian Draghici, in emisiunea lui Teo Trandafir.
de aceea este inchinata Aceleia pe care Biserica o preamareste ca Trandafir Tainic. - Luna Mai - scrie Sfantul Parinte Paul al VI-lea - ne aminteste de bucuria de copii cu care mergand la scoala, duceam flori pentru altarul Maicii Domnului.
Mesajul romantic va fi insotit intotdeauna de un buchet de flori sau un singur trandafir rosu. Sunt extrem de populare si cadourile care cuprind flori, sampanie si ciocolata, potrivit www.rosesonly.com.au.
Atmosfera a fost intretinuta de violonistul Ion Trandafir, care a interpretat arii celebre de muzica clasica dar si tangouri si alte melodii dedicate femeii in mod special.
Si mai are un tatuaj, un trandafir, cel mai ieftin tatuaj pe care l-aucia putut face cand a fost in America.
- Maia MORGENSTERN - Aneta Duduleanu - Carmen TANASE - Zoia - Adriana TRANDAFIR - Fraulen - Virginia ROGIN - Lena - Manuela HARABOR / Ioana ANCEA - Colette Duduleanu - Tudor ISTODOR - Mircea Aldea - Diana CAVALLIOTI - Wanda Serafim - Gabriel FATU - Ianache Duduleanu - Doina TEODORU / Andreea CHIRITESCU - Margareta Aldea - Ionut CIOCIA - Georges Duduleanu - Cosmina DOBROTA / Mariangela COLDEA - Zamfira - Costume :
ingerasi din vitraliu si sticla - la 55 RON, modele noi de pasari din vitraliu si un trandafir din cupru superb.
Parfumeaza-ti dormitorul cu iasomie sau trandafir, pentru a avea un somn linistit. Cei care nu se odihnesc corespunzator sunt mult mai predispusi bolilor de inima, mentale si diabet.
Printre barbatii care isi serbeaza onomastica se numara si cei cu numele Trandafir - 2.418, Bujor - 1.550, Floricel - 928, Margarit - 699 si Crin - 204.
Uleiurile din plante pentru depresie sunt uleiurile florale, ca uleiul de muscata, trandafir, iasomie, neroli, ylang-ylang, roinita, uleiuri de citrice, si anume bergamot, lamaie, grepfrut si mandarin.
cu trandafir, foiță de aur sau fructul pasiunii, cupcakes sau prăjituri tradiționale. Tot vineri, la Palatul National al Copiilor, se deschide Targul de Ziua Indragostitilor.
Mai ales daca ar fi o dulceata de trandafir, de zmeura sau poate de afine. La fel de buna este si dulceata de nuci, ce poate fi servita la un cocktail, sau la o petrecere intima.
Uleiul de ghimbir se amesteca bine cu diverse uleiuri esentiale, inclusiv de lamaie, lemn de cedru, eucalipt, tei, tamaie, muscata, rozmarin, lemn de santal, patchouli, mirt, bergamota, trandafir, neroli, portocaliu siylang-ylang.
Sucul de salata verde, amestecat cu ulei de trandafir, aplicat pe tample ajuta la reducerea durerilor de cap. Salata verde este benefica si pentru tratarea insomniilor.
rahat de rodie, de caju, piersica, smochine, capsuni, banane, cacao, alune, trandafir, menta, mar verde, pepene galben, caramel, kaju, vanilie, visine cu vanilie si menta si caramel si altele.
piele de Cordoba (scaunele si fotoliile din saloane), furnir de nuc si trandafir (mese si unele lambriuri), sticla de Murano si cristale de Boemia (lampile din vagoane si oglinzile din salonul regal), alabastru de Grecia (statuete si obiecte decorative).
Printre vedetele care vor participa la evenimentul educational "Initiere in coaching" de sambata, 30 mai, ora 10:00, se numara si: Alexandru Constantin, Nico, Julia Jianu, Monica Iagar, Adriana Bahmuteanu si Teo Trandafir.
Ne amintim cu drag si mandrie imaginea impecabila a emblematicului domn Trandafir, dascalul care ajungea la sufletele elevilor si care punea bazele unei educatii solide, bazate pe principii si valoare.
- petale de flori (trandafir, crin, iasomie, garoafa, bujor); - frunze de menta, salvie sau dafin; - ramurele de lavanda, cimbru, rozmarin; - coji de citrice (portocala, grepfrut, lamaie);
De asemenea, 336.793 de barbati se numesc Florin, 145.673 sunt Viorel si 54.608 Florian. Alti 9.065 sunt Mugurel, iar 2.300 de barbati se numesc Trandafir.
google-analytics.com